Peste 50 de universități europene de top își prezintă oferta zilele acestea la București

448
Peste 50 de universități europene de top își prezintă oferta zilele acestea la București - eustudents3-1318666493.jpg
Reprezentanți ai 52 de universități de top din Europa se află, sâmbătă și duminică, la București pentru a participa la ediția de toamnă a Târgului World Education pentru a începe campania de admitere în anul universitar 2012 - 2013 a candidaților din România.

La târg vor fi prezente 24 de universități de elită britanice, dar și 15 universități de renume din Olanda, printre care se numără Haga, Groningen, Maastricht.

"Scopul nostru este să oferim informații actuale și exacte cu privire la noile taxe din Anglia pentru a le da posibilitatea candidaților români de a studia la cele mai bune specializări ale universităților din Europa. Noile taxe din Anglia vor influența opțiunile studenților și pentru alte țări datorită reorientării candidaților spre instituții de învățământ superior în Țara Galilor unde taxa va rămâne de 3.450 de lire sterline și Scoția unde educația este gratuită, dar locurile sunt limitate", a declarat joi, într-o conferință de presă, reprezentantul Integral Group, Svetlan Danev.

În cadrul târgului sunt cuprinse sesiuni de informare și seminarii pentru pregătirea scrisorii de motivație și a dosarelor de admitere gratuită pentru alegerea specializării sau universității potrivite.

Taxele la universitățile din Marea Britanie sunt cuprinse, după cum susține Danev, între 7.500 și 9.000 de lire sterline, la universitățile din Țara Galilor - 3.465 de lire sterline, iar la universitățile din Olanda în jur de 1.800 de euro pe an, informează Agepres.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2987 secunde