Peter Pan revine pe scenă pentru copii

134
Peter Pan revine  pe scenă pentru copii - peterpan-1511180153.jpg

Articole de la același autor

Timp de trei zile, cei mici se vor putea întâlni la Teatrul de Copii și Tineret "Căluțul de mare", la ora 11.00, cu "Peter Pan". Spectacolul ce poartă amprenta regizorului Cristian Mitescu va avea loc în zilele de 22, 23, 24 noiembrie. Scenografia îi aparține Eugeniei Tărășescu-Jianu, coregrafia lui Sergiu Ionuț Anghel și muzica lui Viorel Andrinoiu.

Pentru cei care nu știu, Peter Pan este un personaj creat de scriitorul și dramaturgul scoțian J. M. Barrie în piesa de teatru "Peter Pan" sau "Băiețelul care a refuzat să crească". El își petrece copilăria pe mica insulă "Țara de nicăieri", intrând deseori în contact cu personaje fictive ca sirene, pirați și zâne. Ocazional, el se întâlnește cu indieni și copii din afara ținutului "Țara de Nicăieri".

La Constanța, "Peter Pan" este un spectacol fascinant și magic în care cei mici vor descoperi povestea lui Peter Pan, băiețelul dăruit cu puterea de a zbura, dar care rămâne la stadiul de copil pentru eternitate. Alături de alte personaje îndrăgite cum ar fi Clopoțica, zâna cea haioasă, John, cel care nu crede în zâne, căpitanul Hook sau piratul Picior de Lemn, Crocodila-crocodilul cu ceas ce apără Țara Niciunde, micuții spectatori vor trece prin diverse întâmplări, ghidați de năstrușnicul Peter Pan.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 01 Iunie 2017
Stire din Cultură-Educație : Spectacole pentru cei mici
Pagina a fost generata in 0.3384 secunde