Concurs Petrecere de Halloween la Școala Cambridge

747

Articole de la același autor

Școala Cambridge din Constanța a organizat, vineri, o petrecere de Halloween, urmând rețeta unei nopți de distracție tipic americană, bântuită de vampiri și vrăjitoare înspăimântătoare.
Momentul cel mai așteptat al serii a fost parada costumelor, copiii demonstrându-și creativitatea și ingeniozitatea. De asemenea, ei au realizat o expoziție de desene, picturi și dovleci ciopliți, care poate fi admirată în holul instituției și în zilele următoare. Cele mai bune desene și picturi, cele mai frumos decorate săli de clasă, cei mai haioși sau cei mai înfricoșători dovlecei ciopliți, precum și cele mai originale costume au fost premiate de către juriul alcătuit din profesorii instituției.
Adresându-se copiilor de toate vârstele și nivelurile de educație (preșcolar, primar, gimnazial și liceal), activitatea a fost prima dintr-un proiect educațional mai amplu, care va fi derulat în acest an școlar. Scopul său este de a-i familiariza pe elevi cu civilizația și cultura americană, într-un mod cât mai atractiv pentru ei. Proiectul, intitulat "Sărbători americane",
este coordonat de prof. Senia Babaiani.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 4.2621 secunde