Pierdere imensă pentru teatrul românesc. Actorul Florin Zamfirescu nu va mai urca pe scenă

334
Pierdere imensă pentru teatrul românesc. Actorul Florin Zamfirescu nu va mai urca pe scenă - media142566122757776200-1552823329.jpg

Articole recomandate

Unul dintre cei mai îndrăgiți actori, Florin Zamfirescu, a anunțat că nu va mai urca pe scenă. După 50 de ani în slujba teatrului, maestrul a hotărât să renunțe la cariera care i-a adus celebritate.


Actorul Florin Zamfirescu a ținut să precizeze că va mai urca pe scenă doar câteva luni.

"Merg la spectacole până în vara aceasta. În București și în provincie joc într-un singur spectacol, «Căsătorie în trei», și are mare succes",a declarat Florin Zamfirescu.

"Am ajuns la o vârstă la care am simțit asta. Vreau să văd țara, vreau să stau cu cei patru nepoți ai mei. Sunt orfan, acum 30 de ani a murit tata, în ianuarie a murit mama, și am avut așa o revelație. Am zis . Am avut experiențele unor colegi care au luat drumul din teatru direct spre cimitir, și nu e bine. Eu vreau să mă mai bucur de viață, totuși, să pot și eu să călătoresc, să văd ce e frumos, pentru că am făcut toate acestea doar în slujba pe care am avut-o. Am muncit foarte mult în viața asta, am dormit în frig, pe paie, m-am îmbolnăvit, am spaime, am temeri, am coșmaruri cu scene din filme. Eu zic că am ajuns la capăt. E timpul să spun STOP", a mai spus actorul, conform click.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6406 secunde