Cafe D’Art, joi, 25 martie

Piesa de teatru "PAM PAM!"

515
Piesa de teatru
Joi, 25 martie, ora 20.00, în Cafe D’Art din Constanța, Teatrul Joint alături de Active Training prezintă piesa de teatru "PAM PAM", după Constantin Tănase. Piesa este într-un singur act, cu și de George Constantinescu.
De ce un spectacol după texte de Constantin Tănase într-un spațiu de teatru underground? Teatru pe texte vechi, pentru oameni noi… Textul este consi-derat cât se poate de actual, Bucureștiul fiind tot plin de gropi, bălți, străzi desfundate, politicienii sunt aceiași, moravurile nu s-au schimbat, doar actorii sunt alții…
Prețul biletelor este de 20 lei. Rezervările se fac la numărul de telefon: 0722 505774 sau 0766 400181.
Teatrul Joint este un proiect de teatru independent și neconvențional inițiat în iunie 2005, în premieră pentru orașul Brașov, ca o alternativă necesară la teatrul de stat, cu activitate continuă și interes deosebit manifestat din partea publicului local. În 2006 și 2007, Teatrul Joint și-a desfășurat activitatea în Clubul Atrium din Sibiu, pentru ca, din octombrie 2008, să aibă stagiune permanentă la Clubul Țăranului din București. În momentul de față, Teatrul JOINT pune în scenă piese în: București, Brașov și Constanța (în Cafe d’Art), iar stagiunea de vară se desfă-șoară în Vama Veche.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 23 Martie 2010
Stire din Cultură-Educație : Alternative la telecomandă
Pagina a fost generata in 2.8826 secunde