Povestea "Celor trei purceluși", într-o nouă variantă

916
1
Povestea

Articole de la același autor

Sâmbătă, 4 octombrie, de la ora 12, la restaurant "Harlequin" din Mamaia, trupa Suflețel propune constănțenilor două ore alături de familie.

"Cei trei purceluși" grozavi vor rostogoli cu mare bucurie povestea plină de peripeții a celor trei frați rozalii! Vor dansa, vor cânta, vor chiui și vor construi! Fiecare cum crede că e mai bine! Dar în așa fel încât orice copil, oricât de mititel, va îndrăgi fiecare purcel și în plus va învăța foarte bine, morala poveștii: atunci când faci ceva, fă cât poți de bine!

Un muzical cu păpuși, plin de culoare și de voioșie, în care chiar lupul, cât ar părea de fioros, se pricepe la cântat și crede că e artist adevărat!

Prețul unui bilet este de 25 lei/persoană. 

Comentează știrea

MARIAN
4 octombrie 2014
ULTIMUL BANC CU PURCELUSII

Vine lupul la usa pucelusilor, bate tare. Purcelusii tremurand de frica se ascund pe unde pot si ateapta sfarsitul . Lupul bate si cu mai mare putere, sparge usa sintra inauntru. Odata intrat spune cu voce tare :SELAM ALECUM . Imediat pucelusii , ies, care de pe unde era ascuns si rasufla usurati spunand:Of, am scapat, lupul asta e musulman si musulmanii nu mananca porc.

Articole pe aceeași temă

Joi, 25 Septembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Trei zile de teatru la Medgidia
Pagina a fost generata in 0.5981 secunde