Povești românești la ”Clubul de vacanță” desfășurat la Ludotecă

314
Povești românești la ”Clubul de vacanță” desfășurat la Ludotecă - povestiromanesti-1658408983.jpg

Articole de la același autor

Printre multe alte inițiative în premieră pe care Biblioteca județeană „I.N. Roman” din Constanța le-a inițiat de la începutul acestui an, se numără, în această vacanță de vară, și un club extrem de apreciat de copii. Ca dovadă numărul mare de participanți.

În a treia săptămână a „Clubului de vacanță” copiii au făcut cunoștință cu Max, voluntarul venit din Germania! Max le-a citit copiilor texte în limba engleză și germană și le-a răspuns acestora la o mulțime de întrebări.

Totodată, copiii au descoperit în albume, atlase și monografii Dobrogea, Constanța veche și litoralul și și-au testat cunoștințele la concursul fulger: Întrebări despre Europa.

Miercuri, 20 iulie, în același club s-au citit povești și ghicitori românești, iar copilașii au desenat și au colorat scene din aceste povești, descoperind, astfel, personajele. „Ursul păcălit de vulpe” a avut un farmec aparte „interpretat” în joacă, de micii și inventivii utilizatori. Iar ghicitorile au fost imediat deslușite de isteții participanți la club. Și, bineînțeles, o zi frumoasă e musai să se termine cu jocuri și râsete, după cum împărtășesc gazdele.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3095 secunde