Practică pentru studenți, la Ministerul Dezvoltării Regionale

97
Practică pentru studenți, la Ministerul Dezvoltării Regionale - studentiinpractica-1469456233.jpg
A început programul de stagiu și la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice! Cei 13 studenți și tineri absolvenți care au trecut dificilul proces de selecție și vor face practica la MDRAP au avut prima întrevedere cu viitorii lor colegi din departamentele ministerului. 


Reprezentanții structurilor MDRAP care se vor bucura de sprijinul internilor - Direcția Generală de Dezvoltare Regională și Infrastructură, Direcția Generală Management Financiar, Resurse Umane și Achiziții, Direcția pentru Dezvoltarea Capacității Administrative, Direcția Generală Programe Europene, Serviciul Comunicare și Unitatea de Politici Publice – le-au urat bun venit, le-au prezentat domeniile lor de activitate și le-au împărtășit din experiența lor de lucru. 


Tinerii au specializări foarte diverse: Științe administrative, Contabilitate, Cibernetică, Statistică și Informatică Economică, Drept, Științele comunicării, Geografie, Sociologie și Asistență socială. Care a fost motivația lor, am aflat în timpul întrevederii:
"Ce m-a determinat să vin au fost experiențele anterioare cu internship-urile, consider că te ajută să te dezvolți", a prezentat Cătălin Ghiță.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0446 secunde