Prefectul judeţului Constanţa, George Niculescu: "Trebuie să existe o colaborare şi un parteneriat puternic între părinţi şi şcoală"

226
Prefectul judeţului Constanţa, George Niculescu:
Cu prilejul deschiderii anilui scolar 2020-2021, prefectul judetului Constanta, George Niculescu, a lansat catre parinti si cadre didactice un apel la responsabilitate. "Incepem un an scolar in conditii speciale, in pandemie, insa trebuie sa existe o colaborare si un parteneriat puternic intre parinti si scoala, pentru a disemina informatiile in mod corect", a subliniat prefectul Niculescu.


Inspectorul general al ISJ Constanta, prof. Sorin Mihai, a anuntat ca au fost efectuate numeroase controale, saptamana trecuta, si ca unitatile de invatamant sunt pregatite sa-i primeasca pe elevi.


"Este foarte important rolul comunitatii si al fiecaruia dintre noi. Toti trebuie sa fim de aceeasi parte a baricadei pentru a avea un invatamant de calitate", a mai spus seful ISJ Constanta.


Directorul DSP Constanta, Cristina Schipor, a precizat ca actiunile de control in scoli nu s-au incheiat si vor continua toata luna septembrie. Potrivit acesteia, 10 cadre didactice din preuniversitar sunt confirmate pozitiv. De asemenea, 4 cadre didactice din invatamantul universitar sunt, in prezent, diagnosticate cu COVID-19, iar 3 persoane, contacti ai pacientilor confirmati, sunt izolate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0994 secunde