Premianții Festivalului FILMMIC

337
Recent, cea de-a cincea ediție a Festivalului Național de scurtmetraje pentru Liceeni FILMMIC, în organizarea Liceului Teoretic "Traian", și-a desemnat premianții.
Liceul Teoretic "Mihail Sadoveanu" din București, cu al său scurt-metraj "Camera S", a obținut premiul I, premiul II fiind câștigat de două instituții, respectiv Liceul Teoretic "Traian" din Constanta, cu "Acorduri", și Colegiul Național "Mihai Eminescu" din Petroșani cu "Game On". Premiul III a plecat la Sebeș, fiind câștigat de Colegiul Național "Lucian Blaga", cu filmul "Libertatea e în fiecare dintre noi".
Premiul pentru cel mai bun actor i-a revenit constănțeanului de la Liceul "Traian" Ștefan Cristian Voicu, iar Premiul pentru cea mai bună actriță a fost împărțit de două eleve de la Liceul Teoretic "Ovidius" din Constanța: Anamaria Stângaciu și Luiza Titire, protagonistele filmulețului "Ce este fericirea?".
La secțiunea animație, "A fost odată un copil", aparținând Colegiului Național "Petru Rareș" din Piatra Neamț, a obținut premiul I.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 16 Mai 2012
Stire din Cultură-Educație : "Iar câștigătorii sunt..."
Pagina a fost generata in 0.3694 secunde