Premieră! ART DISTRICT 2017 transformă Constanța într-o mare scenă de teatru

282
Premieră! ART DISTRICT 2017 transformă Constanța într-o mare scenă de teatru - artdistrict-1503995242.jpg

Articole de la același autor

În zilele de 2 și 3 septembrie 2017, Bulevardul Tomis (de la Sala Sporturilor și până în Peninsulă), Piața Ovidius și întreaga zonă veche a Constanței devin, în premieră, o mare scenă de teatru. Și, desigur, nu vorbim despre orice fel de teatru, ci despre cea mai veche formă de manifestare artistică stradală, născută din dorința de a interacționa direct cu publicul spectator, de a-l ajuta să depășească limitele impuse de sala de spectacol, de a-l face să se bucure liber de actul cultural.

Reunind toate aceste forme de artă a spectacolului, Festivalul ART DISTRICT 2017 va deschide mințile și inimile spectatorilor, ocazionali sau fideli, și pe parcursul a două zile va transforma Constanța într-un oraș cu adevărat european din punct de vedere cultural. Artiștii participanți la acest eveniment, ce provin din mai multe țări ale Uniunii Europene, vor jongla cu diverse dimensiuni artistice, provocându-le spectatorilor un amestec surprinzător de emoții.

Printre trupele invitate se numără Transe Express (Franța), Camouflage Roadshow (Germania), ULIK & LE SNOB & Cie (Franța), Worldbeaters Music (Marea Britanie), Ilotopie (Franța), Cirquet Confetti (Spania), Les Enjoliveurs Compagnie (Franța), Cia La Tal (Spania), Barbarossa Samba Group (România), Le Caramantran (Franța), Compania 9 (România) etc.

Festivalul Internațional de Stradă ART DISTRICT 2017 este realizat de Fundația Umanitară Clopot cu sprijinul Consiliului Județean Constanța.

Intrarea este liberă!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1706 secunde