Premieră „Sing 2”, la Centrul pentru Tineret „Jean Constantin”

300
Premieră „Sing 2”, la Centrul pentru Tineret „Jean Constantin” - premiera-1638889904.jpg

Articole de la același autor

Micii spectatori sunt invitaţi, săptămâna aceasta, la Centrul Multifuncţional pentru Tineret „Jean Constantin” din Constanţa, la premiera filmului de animație 2D dublat Sing 2 – „Hai să cântăm din nou!”.

Sâmbătă, 11 decembrie, de la ora 11.00, noul capitol din franciza animată produsă de Illumination, sosește cu vise mari și melodii de succes. Optimistul koala Buster Moon (Matthew McConaughey) și tovarășii săi artiști, Rosita (Reese Witherspoon), Ash (Scarlett Johansson), gorila Johnny (Taron Egerton), elefănțica timidă Meena (Tori Kelly) și, bineînțeles, provocatorul Gunter (Nick Kroll) se pregătesc să lanseze cel mai extravagant spectacol de până acum. Există totuși o problemă: trebuie să-l convingă pe starul rock Clay (interpretat de legenda rock Bono) să li se alăture. Vor reuși să ducă la bun sfârșit spectacolul?

Sing 2 / Hai să cântăm din nou! este scris și regizat de apreciatul regizor Garth Jennings și include personaje noi, interpretate de superstarul muzical Pharrell Williams, Letitia Wright și comedianții Eric Andre și Chelsea Peretti.

Dacă nu ajungeți sâmbătă, Sing 2 rulează si duminică, 12 decembrie, de la ora 13.00. Biletele le găsiți accesând link-ul https://www.centruljeanconstantin.ro/program-detaliu/sing-2 sau la casieria centrului din bulevardul Ferdinand nr.56, înainte cu 30 de minute de începerea proiecțiilor.

Accesul se face prin prezentarea unui certificat COVID valid care să ateste vaccinarea sau o dovadă a trecerii prin boală (perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2). Purtarea măștii de protecție este obligatorie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6852 secunde