Premierele week-end-ului la Cityplex Mall Tomis

86
Premierele week-end-ului la Cityplex Mall Tomis - premiereled-1437135224.jpg

Articole de la același autor

"Minionii" îi prezintă pe simpaticii aghiotanți ai lui Gru, transformați în favoriții copiilor de cele două filme Despicable Me. Aflăm că minionii au existat încă de la începutul timpurilor, visând mereu să fie în slujba celor mai mari ticăloși ai istoriei. Doar că mulți stăpâni și-au aflat sfârșitul din cauza năzbâtiilor minionilor, iar aceștia rămân singuri și neconsolați... Totul pare a se rezolva când minionul Kevin dă peste Scarlet Overkill (Sandra Bullock), a cărei ambiție e nemăsurată: vrea să conducă peste întreaga lume și să devină prima super-ticăloasă din istorie..

"Terminator 5" va fi o cursă infernală pentru John Connor, care va ajuta forțele militare din trecut să lupte împotriva roboților care au găsit-o cale de a transporta înapoi în timp și alte mașinării de calibru mai mare. Premiera "Terminator: Genisys" îi invită pe toți iubitorii de acțiune la un film plin de suspans.

"Magic Mike XXL" reia povestea lui Mike, la trei ani după ce a renunțat la promițătoarea sa carieră de stripper. După îndelungi insistențe, acesta acceptă să se întoarcă în trupa de dansatori exotici "Regii din Tampa", aflată acum în pragul eșecului. Pentru ultimul lor spectacol vor pregăti un show senzațional, în care legendarul Magic Mike va străluci din nou în lumina reflectoarelor. În drumul către grandioasa reprezentație, Mike și colegii lui cunosc noi personaje, redescoperă vechi prietenii și învață mișcări surprinzătoare,care le-ar putea schimba radical viitorul.

În "Ted 2", noul film al lui Seth MacFarlane buclucașul urs de pluș trebuie să dovedească în instanță că este o persoană, astfel încât să se poată căsători cu aleasa inimii lui. Noua aventură a lui Ted și a prietenului său uman John Bennett (Mark Wahlberg) nu are loc doar la tribunal, cei doi eroi fiind implicați și în accidente de tot felul și urmăriri pe viață și pe moarte.

Filmul "Omul furnică" îl prezintă pe escrocul Scott Lang (Paul Rudd), care se vede nevoit să își accepte latura eroică și să vină în ajutorul mentorului său, cercetătorul Hank Pym (Michael Douglas), pentru a proteja secretul ce stă în spatele uimitorului costum Ant-Man. În ciuda obstacolelor numeroase și aproape imposibil de depășit, Pym și Lang trebuie să născocească și să ducă la îndeplinire un plan de succesul căruia depinde viitorul întregii omeniri. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5738 secunde