Premii la Universitatea "Andrei Șaguna" pentru calitate în cercetare

113
Premii la Universitatea
La finalul Sesiunii de Comunicări Științifice inițiate de Universitatea "Andrei Șaguna" și care a cuprins conferințe-dezbateri și workshop-uri organizate de toate cele patru facultăți ale instituției, au fost acordate 30 de premii pentru lucrările științifice cele mai valoroase. 

Ediția din acest an, a XXI-a, a fost organizată sub patronajul Academiei Oamenilor de Știință din România. 

Unul dintre cele mai apreciate proiecte, realizat de studenții Nicoleta Sarghe, Alexandru Șmira, Anca Stancu, cu titlul "Și tu poți spune NU drogurilor și delincvenței", urmează să fie implementat în liceele din județul Constanța și Tulcea. 

Facultatea de Științele Comunicării și Științe Politice a premiat cu această ocazie și elevii din liceele constănțene, care au participat la proiectul "Seminarii de creație pentru viitori jurnaliști și comunicatori". Elevii premiați pentru cele mai bune materiale de presă realizate de ei, au fost: Vlădu-Virgil Velcea (Liceul Teoretic "Ovidius") - Premiul I, Ioana Capotă (Colegiul Național "Mircea cel Bătrân") - Premiul II, Georgia-Alexandra Crăciun (Colegiul Național de Arte "Regina Maria") - Premiul III și Adelina Elena Gurgui (Colegiul Național Pedagogic "Constantin Brătescu"), Diana tefania Bălan (Colegiul Comercial "Carol I") - mențiuni.

Un alt exemplu îl constituie cele trei secțiuni ale Facultății de Psihosociologie la care au fost prezentate aproximativ 60 de lucrări de cercetare, realizate de studenți, masteranzi și cadre didactice, iar 12 dintre acestea au fost premiate, urmând a fi prezentate la diverse conferințe naționale și internaționale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 30 Aprilie 2013
Stire din Cultură-Educație : UDTTMR a premiat excelența
Pagina a fost generata in 1.7093 secunde