Premiile acordate de Consiliul Național al Elevilor

266
1
Premiile acordate de Consiliul Național al Elevilor - consiliulnationalalelevilor-1346353146.jpg

Școala de vară a Consiliului Național al Elevilor, desfășurată recent la Eforie Sud, a marcat etapa finală a Proiectului național "Consiliul Național al Elevilor - Factor al democratismului educațional", menit să stimuleze implicarea activă a elevilor în comunitățile din care fac parte.

Peste 120 de elevi și profesori din 28 de județe ale țării au participat la ateliere interactive care au avut la bază lucrul în echipă și comunicarea, discuții despre calendarul alegerilor din Consiliul Elevilor, care vor avea loc începând cu luna septembrie în toate liceele din țară. De asemenea, au fost prezentate proiectele consiliilor județene ale elevilor desfășurate sub egida "CNE - Factor al democratismului educațional".


Totodată, participanții la Școala de vară au avut ocazia să afle despre oportunitățile de studiu în Marea Britanie de la reprezentanții UK Study Romania și posibilitățile de a accesa fonduri pentru dezvoltarea de proiecte comunitare de la reprezentanții Youth Bank Romania. Printre invitații acestui eveniment național, s-au numărat și reprezentanți ai Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România, partener al Consiliului Național al Elevilor, care a prezentat planurile de viitor ale mișcării studențești.


Finalitatea evenimentului a fost marcată prin organizarea unei festivități de premiere a celor mai bune proiecte. Astfel, Consiliului Județean al Elevilor Satu Mare i-a fost înmânat premiul pentru cel mai inovator proiect, "Soarele strălucește pentru toți la fel". Premiul pentru cel mai complex proiect a fost acordat Consiliului Județean al Elevilor Timiș "Iubim cititul - suntem integri", iar proiectul cu cel mai mare impact asupra participanților a aparținut Consiliului Județean al Elevilor Bacău, "Sunt altfel decât noi? Dați-le o nouă șansă!". Cea mai ingenioasă prezentare a proiectului a aparținut Consiliul Județean al Elevilor Sibiu, cu acțiunea "Sibiu pentru comunitate". Proiectul Consiliului Județean al Elevilor Brașov "Diferiți, dar totuși la fel" a fost premiat pentru cea mai interactivă prezentare, iar Consiliul Județean al Elevilor Vâlcea a primit premiul pentru prezentarea cu cel mai mare impact vizual.
Școala de vară CNE - Factor al democratismului educațional este un proiect organizat de către Ministerul Educației Cercetării Tineretului și Sportului prin Inspectoratul Școlar Județean Constanța și Autoritatea Națională pentru Sport și Tineret prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța.

Comentează știrea

christian louboutin boots sale
28 februarie 2014
christian louboutin boots sale

christian louboutin peep toe kardashian Stiri Cultură-Educație : Premiile acordate de Consiliul Național al Elevilor | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin boots sale http://delmonemails.delmonsolutions.com/images/christian-louboutin-summerissima.asp

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1763 secunde