Preșcolarii din Cumpăna declanșează bătălia cu microbii

77

Articole de la același autor

Astăzi, de la ora 10, Primăria și Consiliul Local Cumpăna, împreună cu Grădinițele "Florilor" și "Sfânta Maria" organizează în sala de spectacole a Căminului cultural din localitate faza locală a concursului "Micii sanitari". Vor participa patru grupe de preșcolari, două de la Grădinița "Florilor" și două de la Grădinița "Sf. Maria", care se vor întrece pentru a arăta cât de sănătos pot crește câștigând bătălia cu microbii.

Un grup de 10 copii de la Grădinița "Florilor" va asigura un mic moment artistic, acesta fiind completat de multe alte surprize pregătite pentru cei mici, care vor avea ca invitat special mascota GSK Bulgăraș, care va face fotografii alături de copii și le va oferi cadouri surpriză. Totodată, dr. Șachir Revide, medic stomatolog la Liceul Teoretic "Lucian Blaga" din Constanța, le va face copiilor o demonstrație corectă a periajului dentar și le va împărtăși copiilor secretele unei igiene orale corecte.

Juriul îi va avea în componență pe primar Mariana Gâju, prof. Irinela Nicolae, Ionel Miu - președintele Comitetului de Cruce Roșie, filiala Constanța, George Gheordunescu - Comisariatul pentru Societatea Civilă și dr. Lizuca Grigore - medic școlar.

Câștigătorii fazei locale de la Cumpăna vor merge în data de 5 iunie la faza județeană ce se va desfășura la Mangalia. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0706 secunde