Pricopie: Pentru kilometrul de transport școlar s-a stabilit un plafon maxim

125
Pricopie: Pentru kilometrul de transport școlar s-a stabilit un plafon maxim - remuspricopie-1378536504.jpg

Articole recomandate

Ministrul Educației, Remus Pricopie, a declarat vineri că a fost stabilit un plafon maxim pe kilometru pentru transportul școlar, pentru a fi evitate situațiile de până acum, când într-o localitate abonamentul de transport pentru elevi costa 15 lei, iar în alta, pentru același număr de kilometri, tariful ajungea la 500 de lei.




"Am stabilit un plafon pentru transportul școlar care se decontează, nu este pe valoare minimă, ci este pe valoare medie, pentru că până în iulie anul acesta am avut situații în care un abonament pe 25-30 de km putea să ajungă și la 500 de lei, în timp ce în alte părți aveam același abonament cu 15-20 de lei. În acest moment avem un plafon maxim pe fiecare kilometru. Începând cu 16 septembrie vom avea decontare la zi la transport, urmând ca restanțele să le acoperim gradual", a spus ministrul, la Palatul Victoria, la videoconferința cu autoritățile din teritoriu care au în responsabilitate deschiderea anului școlar. 


Premierul Victor Ponta a afirmat, la rândul său, că în privința transportului școlar s-au furat bani, iar Guvernul a decis să oprească acest lucru, scrie Agerpres.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3554 secunde