Prima carte din România despre un show de televiziune

148
"Culisele X Factor - Cum să câștigi un concurs de 200.000 de euro" este titlul ebook-ului pe care Antena 1 l-a lansat săptămâna aceasta.


Volumul, în format electronic, este prima carte din România despre un show de televiziune și despre impactul pe care acesta îl are asupra vieților concurenților participanți.

Cartea este semnată de cunoscutul jurnalist și blogger Cristina Bazavan, care a dorit să se ocupe de acest proiect pentru că "în România nu există cultura înțelegerii unor asemenea show-uri de televiziune, dincolo de concursul propriu-zis. Cum nu există nici educația participării la asemenea competiții".

X- Factor este o poveste despre caractere, despre voință și despre ce trebuie să facă un concurent ca să-și atingă visul și să cânte pe o scenă, cu exemple despre ce au de învățat de la jurații sezonului doi: Delia, Dan Bittman și Cheloo, dar și de la prezentatorii Răzvan și Dani.

"Culisele X Factor - Cum să câștigi un concurs de 200.000 de euro" este un adevărat manual în care cititorii vor putea găsi recomandări despre cum să se prezinte la un talent show dar și ce strategii de personal branding să abordeze.

"Volumul este un demers jurnalistic care încearcă să surprindă situațiile extreme în care au fost puși concurenții și ce efecte au avut asupra lor, la nivel emoțional, dar și comportamental. Cartea este o oglindă a multor situații pe care le trăim când suntem față în față cu emoția, cu presiunea, cu o concurență, cu prietenii", spune Cristina Bazavan în volumul proaspăt lansat în online-ul românesc.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 31 Iulie 2012
Stire din Monden : Nicoleta Luciu, show sexy la mall
Pagina a fost generata in 0.5354 secunde