Concurs Prima reuniune din cadrul proiectului COMENIUS

400

Articole recomandate

"Good Schools for European juniors" este titlul celui de-al doilea proiect COMENIUS pentru care Palatul Copiilor Constanța a obținut finanțare de la Comisia Europeană prin Programul Lifelong Learning. Acest proiect se va derula pe parcursul a doi ani școlari (2008 –2010), Palatul având ca partenere șapte instituții școlare din tot atâtea țări: Anglia, Germania, Franța, Italia, Polonia, Turcia și Ungaria.
În acest proiect, așa cum declara coordonatorul proiectului Viorica Cociașu, copiii vor achiziționa și își vor îmbunătăți cunoștințele și capacitatea de înțelegere în domenii ca: exprimare culturală evidențiată prin scrisori, expoziții, filmări video, desene, poze digitale reprezentând cântece și dansuri; responsabilități sociale și civice evidențiate prin rapoarte, discuții profesori-elevi, jocuri și teatru; conștientizarea si responsabilizarea în ceea ce privește mediul înconjurător, evidențiate prin învățarea prin proiecte incluzând observația și investigația ca modalități de dezvoltare a cunoștințelor, competenței și receptivității.
De asemenea, părinții vor fi motivați să coopereze în mod responsabil cu copiii și profesorii.
La prima reuniune de proiect care a avut loc săptămâna trecută, în organizarea instituției ungare din Komadi-Barsi Denes Altalonus Iskola, Palatul Copiilor a fost reprezentat de o delegație formată din profesorii Mustafa Ilhan - directorul Palatului Copiilor, Viorica Cociașu (coordonator proiect), Florin Cociașu și Mariana Popescu. "Întâlnirea ne-a oferit posibilitatea cunoașterii reciproce, fiecare partener prezentând aspectele cele mai semnificative ale activităților proprii", a afirmat coordonatoarea Cociașu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8552 secunde