Principele Nicolae al României, lansare de carte la Constanța

123
Principele Nicolae al României, lansare de carte la Constanța - carte136802074313715056701398428-1400586346.jpg

Articole de la același autor

Mâine, la ora 18, la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța, Curtea Veche Publishing lansează "Drumul spre casă. Filip-Lucian Iorga în dialog cu Principele Nicolae al României", prima carte dedicată celui mai tânăr membru al Casei Regale a României, în colecția "Cărți Regale". Evenimentul are loc în prezența ASR Principelui Nicolae al României. Intrarea este liberă și include și o sesiune de autografe.


Alături de Alteța Sa Regală, vor lua cuvântul: Iren Arsene (Director, Curtea Veche Publishing) și Florin Anghel (Prorector, Universitatea Ovidius din Constanța). Oficiile de gazdă vor fi realizate de domnul Gabriel Custurea (Director, Muzeul de Istorie 
Națională și Arheologie Constanța).


Evenimentul face parte dintr-un turneu național de promovare. Până acum, peste o mie de cititori din țară au participat la lansările volumului "Drumul spre casă. Filip-Lucian Iorga în dialog cu Principele Nicolae al României" în: București, Târgu Mureș, Sibiu, Sebeș, Alba Iulia, Cluj și Pitești.


Pornind de la amintirile Alteței Sale Regale și apelând la documente, fotografii, obiecte personale, dar și lucruri ce fac parte din Colecția Regală, unele dintre ele prezentate aici în premieră, volumul vorbește despre copilăria și adolescența ASR Principelui Nicolae al României, despre studiile și experiența comunitară, despre primele sale călătorii și expediții, sporturile extreme pe care le practică, interesele și activitățile întreprinse în folosul țării noastre.
Volumul este disponibil pe www.curteaveche.ro și în toate librăriile din țară la prețul de 31 lei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0944 secunde