Astăzi, de la ora 10, că tot suntem în vacanță

Producția constănțeană "Trip" la IPIFF 4

569
În sala mare a Cityplex sunt programate, astăzi, în avanpremieră, de la ora 10, producția constănțeană a anului 2009 "Trip", iar de la ora 12, filmul "Tango/Peștii mici".
"Yumi, Ovidiu, Dani, Ada și Cristi sunt tineri dependenți unul de celălalt, explorând perpetuu posibilitatea de a se elibera de tensiunea unei realități bizare. Dezgustul, plictiseala și refuzul de a sucomba într-un oraș-deșert sunt reflectate prin proiectarea unor genuine epifanii pe fundalul spațiilor limitante din Constanța postcomunistă, și potențate de preferința pentru culori intense, ritmuri acerbe și un feeling de post-pop art", astfel este descris în caietul-program al Festivalului filmul producătoarei Florina Titz. Cea care semnează și regia, scenariul, imaginea și montajul. Muzica și sunetul – Ioan Titu. În distribuție: Lana Moscaliuc, Marian Adochiței, Dragoș Ștefan, Mirela Ungureanu.
De la ora 18, în cadrul Galei fil-mului românesc, rulează în același spațiu generos "Carol I", în regia lui Sergiu Nico-laescu, producător Andrei Boncea, iar de la ora 20,30 - "O secundă de viață", regia Ioan Cărmăzan, producători Nicolae Mărgineanu, Alexan-dru Iclozan.
În stațiunea Mamaia, la Cazino "La Fântâni", de la ora 22, secțiunea Panorama oferă filmul "Vicky, Cristina Barcelona".
De asemenea, la Rotonda Pavilionului Expozițional, între orele 9-14 și 16-17,30, puteți viziona documentarele de lung-metraj înscrise în competiție.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 22 Iunie 2009
Stire din Cultură-Educație : Când talentul nu-ți dă pace
Sâmbătă, 20 Iunie 2009
Stire din Cultură-Educație : "Capra cu trei iezi"
Pagina a fost generata in 1.6973 secunde