Prof. Alina Codreanu, noul inspector general adjunct

8378
6
Prof. Alina Codreanu, noul inspector general adjunct - alinacodreanuisj2-1465475466.jpg

Articole de la același autor

În urmă cu puțin timp s-a încheiat La Ministerul Educației, concursul pentru ocuparea funcției de inspector școlar general adjunct la care au candidat trei profesori constănțeni: Alina Codreanu, Mădălina Ivănescu și Isabela Marcu.

În urma punctajului obținut la prima probă, evaluarea CV Codreanu și Marcu au obținut 37,50 puncte, iar prof. Ivănescu – 28,50, iar la proba teoretică, cu subiecte din legislație, Codreanu a obținut maxim de puncte – 50, în timp ce candidatele celelalte au obținut 33 de puncte din minim 35.

La cea de-a treia probă, interviu pe marginea ofertei educaționale, la care a fost acceptată doar prof. Codreanu, la final a primit 43 de puncte.

Urmează ca Ministerul Educației să numească doi profesori cu delegație, pentru celelalte posturi rămase libere.

Comentează știrea

pe merit
9 iunie 2016
c-asa e in sah

pardon la scoala. Fraieri cei care se prezinta la astfel de trucaje, ca sa faca figuratie si sa le gireze sarada. Ar trebui sa-i lase in offside, sa-i examineze securistii din minister doar pe candidatii predestinati sa ocupe functiile.

Dragomir
9 iunie 2016
fata valabila

garantez eu.

Marcel
9 iunie 2016
Fals ordinar

Ivanescu are cu certitudind cel mai mare punctaj la dosar. Marcu este pe ultimul loc cu max 21 de puncte. Bucovala a evaluat eronat dosarele. Este o frauda grosolana. Prostovala este o putoare. Lenea si prostia marca ISJ. Dezastrul din scoli este datorat putorilor si prostiei prostovaliene. Urmeaza sa aduca si alte lichele in isj. Din judet. Revenim.

Profesor
9 iunie 2016
Felicitari Codreanu

Felicitari doamnei Codreanu - un om corect, muncitor si profesionist cum rar mai intalnesti.

,,Izolatul"
10 iunie 2016
Voi, acritelor, nu ne izolati pe noi, ci pe voi de indignarea noastra!

Cu moaca asta acra si rea, care radiaza de atata ura fata de cadrele didactice si elevi, e cea mai indicata sa duca invatamantul pe cele mai inalte culmi ale coruptiei. Mai departe se vor numi intre ei, functionarii astia publici, acriti de prea putina munca. Hotelurile lui Bucovala au fost suficiente ca sa corupa din nou.

Răspuns la: Felicitari Codreanu
Adăugat de : Profesor, 9 iunie 2016
Felicitari doamnei Codreanu - un om corect, muncitor si profesionist cum rar mai intalnesti.
Parinte cu scaun la cap
12 iunie 2016
Copiii nostri-iobagi

Copiii nostri-iobagi Apa de ploaie. Vrem reforma invatamantului, nu povesti! Copiii trebuie sa aiba timp si pentru joaca. Voi, va respectati vacantele, pe micutii nostri de ce-i tratati ca pe iobagi?! Ei muncesc mai mult decat adultii: 5 ore la scoala si cam tot atatea dupa. Vacantele si timpul liber de acasa, sa le fie respectate! Politica voastra este sa-i scoateti de pe bancile scolii obositi, fara initiativa., plictisiti, ca sa fie cat mai usor de manipulat. Oare cat mai tacem?! Suntem chiar asa de imbecili?! Ne-au pus cipuri, ne-au hipnotizat in masa, sau ce-i cu noi?!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.122 secunde