La Inspectoratul Școlar Județean Constanța se pregătesc noi numiri

Prof. Petrică Miu nu acceptă postul de adjunct

2383
La începutul lunii trecute, numele prof. Petrică Miu se afla pe buzele celor din Inspectoratul Școlar Județean Constanța ca viitor… "Șefu’". Părea să aibă cele mai mari șanse să ocupe un post pe care îl mai ocupase în perioada 2004-2005. De fapt, în CV-ul lui mai figurau alte două funcții în aceeași instituție, respectiv inspector resurse umane (2000-2004) și inspector evaluare instituțională (2000-2002).
Ieri, însă, dinspre sediul PSD au ajuns alte zvonuri prin presă, publicate, de altfel, și anume că prof. Liliana Timofte, actualmente cadru didactic la catedra de biologie a Colegiului Național "Mircea cel Bătrân", ar urma să ocupe fotoliul de "general". Secondată de prof. Petrică Miu, actualmente la catedra de științe socio-umane a Grupului Școlar "Virgil Madgearu", și prof. Adriana Gheorghe, catedra de educație fizică a Grupului Școlar Industrial Energetic Cernavodă, aceasta din urmă până nu demult inspector școlar de specialitate evaluare și dezvoltare instituțională.
Contactat telefonic în legătură cu noua "organigramă" la vârf dictată de partid, prof. Miu a declarat pentru "Cuget Liber" că nu va accepta postul de adjunct. "Am și eu niște principii care mă determină să nu merg mai jos decât am fost înainte".
Cu atât mai surprinzătoare este noua nominalizare cu cât surse din ISJ Constanța afirmă că Petrică Miu și Liliana Timofte ar fi asociați la o firmă de formare profesională și în cursa pentru fotoliul de general ajunseseră la o înțelegere.
Dar, cine știe, poate că în final alta va fi ordinea, întrucât prin inspectorat circulă zvon că și soția consilierului local PSD Nicolae Bileca, directoare adjunctă la Colegiul Economic "Carol I", Ana Bileca vine… puternic din urmă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9164 secunde