Profesor bătut în mijlocul clasei, din răzbunare

757
1
Profesor bătut în mijlocul clasei, din răzbunare - violentainscoala2-1360049798.jpg
Într-o școală din Focșani, un profesor a fost bătut în mijlocul clasei, de fratele unor elevi. Conflictul a pornit după ce doi copii, care sunt frați, s-au plâns acasă că au fost loviți de dascăl. În consecință, familia a venit la școală pentru a face dreptate. Fratele mai mare al elevilor l-a bătut pe profesor până l-a băgat în spital, scrie realitatea.net.


"Eu am venit la școală și l-am întrebat de ce a lovit copiii? Nu mi-a răspuns nimic. I-am dat o palmă că eram nervos pentru că eu răspund de copii, mama și tata sunt plecați", a spus agresorul profesorului. Tânărul susține că doar l-a pălmuit pe profesor, dar celelalte cadre didactice sunt de altă părere.


Conducerea școlii ia apărarea elevilor agresați și dă vina pe profesorul de muzică pentru incident. Tânărul a fost amendat cu 500 de lei pentru că a intrat neautorizat în instituția de învățământ. Poliția și Inspectoratul Școlar au început o anchetă în acest caz.




Comentează știrea

ERYKA
9 februarie 2013
INVATAMANT

mmda. este destul de alarmant ,, subiectul-invatamant". de ce ? pentru ca tot ce a fost pe vremea ,,ceausismului" a fost de nota 100/100=10 +. din generatia mea ( la sc. gen. nr. 5 rm. valcea, ,, promotia 1983 clasa 8- toti au iesit oameni in viata. multumim cadrelor didactice care au educat atatea generatii de elevi. cinste dumnealor. din clasa mea , toti sunt oameni cu ,,picioarele pe pamant,, ( nu au comis fapte ilegale....).... . nu exista ca un profesor sa fie batut in clasa sau pe strada pe vremea comunismului. libertatea cu toata goliciunea din presa si mas media , a dus de rapa mentalitatea romanilor, care sufera de boli neuro-psihice grave , si ce-i mai grav multi nu se trateaza , sunt fugiti din spitale, sunt iesiti din penitenciare....si asta datorita consumului de narcotice, droguri , stupefiante de orice natura si alcool. lipsa banilor si locurilor de munca conduc spre agravarea situatiei populatiei, care reactioneaza tot mai violent si la cele mai mici ,,altercatii"...sunt destui analfabeti care nu sunt in stare sa poarte o discutie normala, explicativa... si care sar la bataie unu doi, ca sa e mai usor pt ei. iar cei mai multi nu sunt in stare sa mai educe si copii sau nepotii, nu au ei educatia necesara ,de unde sa mai cerem si sa ofere urmasilor.iar altii nici nu isi pierd timpul cu asa ceva. din contra...

Articole pe aceeași temă

Marţi, 15 Noiembrie 2011
Stire din Fun : Răzbunarea feminină
Pagina a fost generata in 0.3733 secunde