Profesori ai Universității din Wroclaw, la Universitatea "Andrei Șaguna"

69
Profesori ai Universității din Wroclaw, la Universitatea

Articole recomandate

Două cadre didactice de la Universitatea din Wroclaw (Polonia) petrec o săptămână la Universitatea "Andrei Șaguna". Vizita are loc în contextul schimburilor educaționale din programul ERASMUS, la care universitatea participă de mai mulți ani.

Cei doi oaspeți sunt Barbara Pietrzkiewicz și Zofia Pietrzkiewicz, din staff-ul Departamentului de Relații Internaționale al Universității din Wroclaw, iar misiunea lor este aceea de a se familiariza cu bunele practici ale Facultății de Științele Comunicării și Științe Politice de la Universitatea "Andrei Șaguna" și de a acumula informații necesare cooperării academice internaționale în cadrul parteneriatelor. De asemenea, un obiectiv important al schimbului de experiență este optimizarea implementării programului Erasmus Plus, lansat la nivel european în acest an.

Barbara și Zofia vor participa, alături de cadrele didactice ale Universității "Andrei Șaguna", la Târgul Ofertelor Educaționale care se va desfășura, în perioada 29 - 30 mai, la Pavilionul Expozițional din Mamaia.

Ieri, a avut loc vizitarea sediului Universității "Andrei Șaguna", prilej cu care cele două doamne au fost întâmpinate de rectorul prof. univ. dr. Adrian Papari și de decanul Facultății de Științele Comunicării și Științe Politice, Ștefan Georgescu, și au avut prima întâlnire cu staff-ul departamentului de Științe Socio-Umane.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4808 secunde