La școala din 23 August

Profesori care dau valoare elevilor și școlii

670

Articole de la același autor

Grație implicării deosebite a profesorului de limba franceză Alexandra Necula, Școala Gimnazială "George Coșbuc" din localitatea 23 August este beneficiara unui proiect ERASMUS+, rezultat al colaborării pe platforma e-Twinning cu omologii din Germania și Franța.

Proiectul se derulează pe o perioadă de doi ani, până în septembrie 2017, și are valoarea totală de 132.000 euro. Echipa României este reprezentată de: prof. Alexandra Necula (coordonator), prof. Magdalena Iacob (director), prof. Valentina David (responsabil comunicare e-Twinspace și instructor legislație rutieră, transport cu bicicleta), prof. Alina Orzaru (responsabil traducere text în limba engleză), prof. Stelian Floroiu (responsabil pregătire sportivă).

Școlile partenere sunt College d’Isle din Vienne (Franța) și Gesamtschule Hüllhorst din localitatea Hullhorst (Germania).

Prima reuniune transnațională a avut loc deja la inițiatorii proiectului din Vienne și la ea au participat Valentina David, Magdalena Iacob (România), Hildegard Hövels, Christin Oelmann i Sabine Hylla (Germania), Florence Beaume și Gaetan Barbezange (Franța).

S-a stabilit ca, în perioada 7 - 13 mai 2016, grupuri de câte opt elevi -"ambasadori" însoțiți de două cadre didactice din Franța și Germania să vină în vizită la școala din 23 August, urmând ca între 18 - 24 iunie 2016 să aibă loc a doua întâlnire în Franța, la Vienne. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 09 Noiembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : "Lumea e a mea", un nou premiu
Pagina a fost generata in 2.0726 secunde