Profesori și elevi din Uniunea Europeană, în vizită la Grupul Școlar "Palade"

272
După ce săptămâna trecută relatam despre modul exemplar în care și-a găzduit oaspeții de peste hotare corpul profesoral al Școlii cu clase I-VIII din Tuzla, în cadrul unui parteneriat dezvoltat prin Proiect Comenius, o altă unitate de învățământ își exersează măiestria de gazdă.
Grupul Școlar "George Emil Palade" din Constanța este săptămâna aceasta gazda unei noi reuniuni, în cadrul proiectului Comenius pe care-l derulează alături de alte cinci școli partenere, din țări ale Uniunii Europene: Franța, Italia, Țara Galilor, Polonia și Turcia. În cursul zilei de luni, elevii constănțeni le-au arătat colegilor lor din Europa orașul Constanța, iar marți a fost o zi plină de activități în liceul-gazdă.
Astăzi, cei 35 de elevi și profesori oaspeți din Europa, alături de gazdele lor din Constanța, vor vizita Delta Dunării, iar mâine vor fi vizitate Complexul muzeal Tropaeum Traiani și primul lăcaș de cult creștin de pe teritoriul țării noastre și poarta de pătrundere a credinței creștine în România - Mănăstirea "Sfântul Andrei".
Grup Școlar "George Emil Palade" din Constanța derulează proiectul "Serbările școlare ca sursă de cunoștințe și divertisment", în perioada 1 septembrie 2009 - 31 august 2011. Următoarea reuniune de proiect va avea loc în perioada 11 - 17 octombrie 2010, la College Auguste Ravier din Morestel, Franța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 25 Mai 2010
Stire din Cultură-Educație : Premiu: o excursie la Istanbul
Pagina a fost generata in 2.7902 secunde