Profesorii, părinții și elevii de la Liceul "Blaga" poartă discuții virtuale

981
În ajun de Moș Nicolae, Liceul Teoretic "Lucian Blaga" Constanța s-a înnoit. Instituția liceală și-a lansat site-ul oficial.

Din 5 decembrie 2008, elevii, cadrele didactice, părinții pot accesa de acasă această pagină web la adresa www.lucian-blaga.ro. Elementul de noutate este dat de catalogul online de pe site, la care au acces elevii și părinții și în care se pot vizualiza notele, tezele, absențele acumulate de către fiecare elev.
Site-ul, creat de patru absolvenți ai liceului din prima promoție, oferă elevilor posibilitatea de a comunica între ei sau cu profesorii clasei, iar un punct de oprire pentru vizitatori îl poate reprezenta turul virtual al liceului sau galeria foto inclusă.
Florin Bontaș, unul dintre autorii acestei isprăvi, ne declara că și-au dorit foarte mult să ofere ceva în schimb acestui liceu pe care l-au îndrăgit mai ales că au reușit la informatică, la Universitatea "Ovidius". "Ne-am dorit să ușurăm munca profesorilor, să îmbunătățim comunicarea profesorilor cu elevii, dar mai ales cu părinții, care au acum acces atât la notele copiilor lor, cât și la numărul de absențe".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.4557 secunde