Program online de pregătire sportivă pentru admiterea la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”

554
Program online de pregătire sportivă pentru admiterea la Academia Navală „Mircea cel Bătrân” - programonlineadmitere-1612290605.jpg

Articole de la același autor

Tinerii interesaţi să se înscrie la examenul de admitere în anul universitar 2021 – 2022 la secţia militară a Academiei Navale „Mircea cel Bătrân” au la dispoziţie un program online de pregătire sportivă, realizat de reprezentanţii instituţiei. Programul este disponibil pe pagina oficială de internet a ANMB şi cuprinde atât exerciţii şi sfaturi, cât şi baremele şi modelul de executare a traseului aplicativ.

Pentru anul universitar 2021 – 2022, la secţia militară a ANMB sunt scoase la concurs 10 locuri (din care patru pentru MApN şi şase pentru MAI), la specializarea Navigaţie, Hidrografie şi Echipamente Navale, patru locuri (2 pentru MApN şi 2 pentru MAI), la Electromecanică Navală, două locuri (MAI), la Electromecanică, şi 1 loc (MApN) la Arhitectură Navală, cu şcolarizare la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi. În plus, mai sunt disponibile câte 41 locuri la Navigaţie, 14 locuri la Electromecanică navală şi 10 locuri la Electromecanică, pentru absolvenţii colegiilor naţionale militare.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2047 secunde