Programe de studii de Masterat cu grad ridicat de relevanţă practică

316
Programe de studii de Masterat cu grad ridicat de relevanţă practică - spiruharet2foto-1658999458.jpg
Programe de studii de Masterat cu grad ridicat de relevanţă practică


l P├ón─â la sf├ór┼čitul lunii septembrie, se organizeaz─â Admitere la Facultatea de ╚śtiin╚Ťe Juridice ╚Öi ╚śtiin╚Ťe Economice din Constan╚Ťa de la Universitatea Spiru Haret


La Facultatea de ╚śtiin╚Ťe Juridice ╚Öi ╚śtiin╚Ťe Economice din Constan╚Ťa de la Universitatea Spiru Haret, programele de studii de Masterat organizate pentru anul universitar 2022 - 2023 sunt: ╚śtiin╚Ťe Penale, Management Organiza╚Ťional ╚Öi Antreprenoriat, Contabilitate, Expertiz─â ╚Öi Audit. Toate aceste programe au un grad sporit de relevan╚Ť─â practic─â, rezultat dintr-o intens─â colaborare ├«ntre reprezentan╚Ťii facult─â╚Ťii ╚Öi angajatori din jude╚Ťul Constan╚Ťa. Pentru detalii despre toate programele de Masterat de la Facultatea de ╚śtiin╚Ťe Juridice ╚Öi ╚śtiin╚Ťe Economice din Constan╚Ťa de la Universitatea Spiru Haret pute╚Ťi accesa https://www.admitere.spiruharet.ro/masterat/constanta.


Până la data de 30 septembrie 2022, are loc la Universitatea Spiru Haret, admiterea pentru studiile de Masterat.


ÔÇ×Munca depus─â de c─âtre ├«ntregul corp profesoral face din aceast─â institu╚Ťie un cadru optim de preg─âtire a studen╚Ťilor ╚Öi masteranzilor no╚Ötri, ├«ntreaga activitate didactic─â fiind centrat─â pe student. Ne caracterizeaz─â seriozitatea ╚Öi integritatea, ├«n╚Ťelegerea ╚Öi performan╚Ťa. De aceea, Facultatea de ╚śtiin╚Ťe Juridice ╚Öi ╚śtiin╚Ťe Economice Constan╚Ťa reprezint─â alegerea optim─â a fiec─ârui absolvent de liceu, indiferent dac─â a luat contact sau nu p├ón─â acum cu pia╚Ťa munciiÔÇť, declar─â conf. univ. dr. Octav Neguri╚Ť─â, decanul Facult─â╚Ťii de ╚śtiin╚Ťe Juridice ╚Öi ╚śtiin╚Ťe Economice din Constan╚Ťa de la Universitatea Spiru Haret.


┼×i ├«n anul universitar 2022 - 2023, studen╚Ťii facult─â╚Ťii vor participa ├«n continuare la activit─â╚Ťi de practic─â organizate ├«n medii de munc─â reale.


Universitatea Spiru Haret folose╚Öte platforma Blackboard ├«nc─â din 2006, liderul indiscutabil ├«n domeniul E-learning dezvoltat─â de cea mai puternic─â institu╚Ťie mondial─â ├«n domeniul serviciilor ╚Öi tehnologiei educa╚Ťionale, cu peste 100 de milioane de utilizatori globali. ├Än ace╚Öti ani, aproape 100.000 de utilizatori au accesat peste 10.000 de cursuri publicate de c─âtre cadrele didactice ale universit─â╚Ťii.


Ca o consecin╚Ť─â, studen╚Ťii facult─â╚Ťii sunt ├«nc├ónta╚Ťi de modalitatea de sus╚Ťinere a examenelor, ace╚Ötia nefiind verifica╚Ťi referitor la volumul de informa╚Ťii pe care l-au acumulat, ci referitor la modul ├«n care reu╚Öesc s─â utilizeze informa╚Ťiile oferite de cadrele didactice. Totodat─â, accesul gratuit ╚Öi facil la materialele didactice, precum ╚Öi o comunicare eficient─â cu cadrele didactice prin intermediul platformei aduc un plus valoare actului educa╚Ťional, apreciat pozitiv de c─âtre studen╚Ťi.
Împreună învăţăm să avem succes!


Date de contact:


l Sediul Facult─â╚Ťii: Str. Unirii nr. 32-34, Constan╚Ťa


l Telefon Informa╚Ťii: 0241.541.490/ 0738.171.232


l Website: https://sjse-ct.spiruharet.ro/


l https://admitere.spiruharet.ro/licenta/constanta


l Email: admitere_sject@spiruharet.ro


l Facebook: https://www.facebook.com/FacultateaDeStiinteJuridiceConstanta


l Instagram: fac.st.jur.economice.constanta


Articole din aceea╚Öi sec╚Ťiune

Pagina a fost generata in 0.4163 secunde