Programul de after-school, mai ieftin decât o bonă

408
Programul de after-school, mai ieftin decât o bonă - programdeafter-1446657891.jpg

Articole de la același autor

Într-un mediu social tot mai solicitant, părinții sunt nevoiți să lucreze până la ore târzii pentru a-și susține familia. 


Din acest motiv, Școala și Grădinița Brâncovenească au gândit un program după școală care să includă masa de prânz și gustarea de după amiază, supraveghere la teme cu cadre didactice specializate, activități recreative pentru școlari și de odihnă pentru preșcolari, la prețuri extrem de atractive. 


Astfel, pentru preșcolari, taxa lunară pentru programul de after-school (între orele 13-17,30) este de 150 de lei, la care se adaugă (opțional) masa de prânz de 13 lei/zi și 25 lei/atelier. 


Pentru școlari, taxa lunară pentru programul de after-school (între orele 13-17,30) este de 220 lei la care, ca și în cazul preșcolarilor, se adaugă (opțional) masa de prânz 13 lei/zi și 25 lei/atelier. 


După efectuarea temelor, copiii vor putea participa la lecții de cor, de pian, chitară sau la atelierele organizate în cadrul școlii. Masa este asigurată de către restaurantul Curtea Brâncovenească, cunoscut pentru preparatele sale realizate cu ingrediente naturale. 


Pentru alte informații, contactați numărul de telefon: 0751.020.088 sau email: [email protected].


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5175 secunde