Proiect studențesc de educație informală a elevilor

626
Aflat la a doua ediție, proiectul AIESEC Constanța își propune să vină în completarea sistemului de învățământ liceal, aducând în atenția elevilor educația informală.
În sala de conferințe din cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, va avea loc sâmbătă, 23 februarie, ora 12, evenimentul de deschidere al proiectului "Learn today, build tomorrow" ("Învață azi, construiește mâine") ediția 2008, proiect realizat de organizația studențească AIESEC Constanța.
Fiind construit pe interesul crescut al elevilor de liceu către dezvoltare personală, orientare profesională și autoeducare, proiectul oferă participanților oportunitatea de a-și dezvolta abilități și competențe personale sau de echipă. Pregătirile vor fi susținute de către doi stagiari internaționali. Prezența acestora va asigura climatul ideal pentru conectarea la un mediu global de învățare și facilitează procesul de autocunoaștere. Astfel, comunicarea dintre stagiari și elevi se va face în limba engleză, aceștia din urmă având posibilitatea de a-și dezvolta abilitățile lingvistice.
Evenimentul va reuni cei 50 de elevi paticipanți, stagiarii internaționali, membrii AIESEC, profesori de la licee. În cadrul festivității de deschidere se va face prezentarea celor implicați în proiect și a agendei de desfășurare a celor opt weekend-uri de pregătire.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9925 secunde