Proiectul de 1 milion de euro, în faza chestionarelor pentru elevi

163
Proiectul de 1 milion de euro,  în faza chestionarelor pentru elevi - proiectul1-1425053227.jpg

Articole de la același autor

Elevi din cadrul Consiliului Județean al Elevilor Constanța și ai Asociației România "Dacia casa noastră" au avut o întâlnire oficială la Primăria Municipiului Constanța, la care au participat reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Constanța, Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța și prof. conf. Elena Frîncu.

Cu acest prilej s-au pus în discuție detalii privitoare la organizarea proiectului "Mai SMART decât telefonul", inițiat de CJE în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța și care se adresează tuturor elevilor cu vârste cuprinse între 14 și 19 ani. În urma dezbaterii cu echipa de organizare s-a luat hotărârea de a se distribui chestionare prin intermediul cărora elevii vor fi întrebați ce tip de activități ar prefera să se desfășoare în cadrul acestui proiect.

Biroul Executiv al Consiliului Județean al Elevilor Constanța a realizat deja un plan de activitate cu propuneri pentru competiții pe diferite domenii precum: competiții sportive ce cuprind o gamă largă de sporturi, competiții de dramaturgie, concurs de dezbateri academice, concurs de poezie pe tema "Imnul Constanței", concurs culinar, concursuri de cultură. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0275 secunde