Proiectul "Student life", în derulare la Liceul "Callatis"

212
Proiectul

Articole de la același autor

Un grup format din 17 elevi și trei  profesori de la "Menderes Fatma Ramazan Bukușoglu Anadolu Lisesi", din Izmir (Turcia), a vizitat, recent, Liceul Teoretic "Callatis" Mangalia, elevii români urmând a le întoarce vizita în Turcia, în luna octombrie. Evenimentul a fost prilejuit de participarea celor două licee la proiectul eTwinning "Student life", inițiat de profesor Vianora Avădănei, de la Liceul Teoretic "Callatis". 


Proiectul își propune promovarea valorilor culturale, a tradițiilor și obiceiurilor din țările participante, oferă ocazia elevilor să se cunoască și să lege prietenii. Elevii vor avea astfel ocazia să observe cum decurge o săptămână din viața de elev și să-și îmbu-nătățească abilitățile de comunicare. Odată ajunși acasă, elevii vor încărca materiale pe platforma eTwinning și vor lucra împre-ună la o revistă. 


Activitățile derulate în comun de către elevii ambelor licee au demonstrat aceleași preocupări ale tinerilor de pretutindeni. Elevii au prezentat dansuri folclorice din cele două țări, au cântat, au lucrat împreună în laboratorul de informatică, au jucat fotbal în sala de sport a liceului.


Vizita de studiu continuă o tradiție a Liceului Teoretic "Callatis", aflat la al șaselea proiect de acest fel, derulat cu sprijinul constant oferit de Primăria Mangalia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7565 secunde