Promovarea ofertei educaționale la Universitatea "Ovidius", în plină desfășurare

272
Promovarea ofertei educaționale  la Universitatea
În week-end-ul trecut, Facultatea de Construcții, din cadrul Universității "Ovidius" din Constanța, a continuat campania de promovare a ofertei educaționale pentru admiterea din vara acestui an, în rândul elevilor din clasele terminale de liceu. 


După prezentările de la Liceul Teoretic "Ovidius" și Colegiul Tehnic "Tomis" din Constanța, precum și la Liceul Teoretic "Callatis" și Grupul Școlar Industrial "Ion Bănescu" din Mangalia, cadre didactice ale Facultății de Construcții, însoțite de studenți, au prezentat oferta la Liceul Teoretic "Decebal" din Constanța.

În cadrul orelor de dirigenție de la clasele a XII-a și nu numai, au avut loc mai multe întâlniri cu elevii liceului. Tematica discuțiilor și a prezentărilor a fost amplă, având un specific de orientare și consiliere vocațională. Printre altele, au fost diseminate informații legate de admiterea în cadrul Facultății de Construcții, ciclurile și programele de studiu, viața de student ovidian și, mai ales, despre profesia de inginer constructor.

Fiecare prezentare a fost urmată de discuții libere între elevii de liceu și reprezentanții Facultății de Construcții. Astfel, printre altele, studenții constructori au discutat cu elevii despre motivele pentru care și-au ales programul de studii pe care îl urmează, cât și opinia lor asupra vieții de student în Universitatea "Ovidius".



Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4175 secunde