Protest spontan al părinților, la ISJ

531
Protest spontan al părinților, la ISJ - 2f8a24bbeebaf6b40a6c0b5e61afc888.jpg
La Inspectoratul Școlar Județean Constanța a avut loc, ieri, un protest spontan al unor părinți ai elevilor Colegiului Național Teoretic "Mihai Eminescu", nemulțumiți de faptul că Școala nr. 2 va fi absorbită de liceul în care studiază copiii lor.
"Au protestat ca să nu vină copiii de la Școala nr. 2 în clădirea Colegiului Eminescu. Așa ceva nu se poate face, pentru că școala are foarte puțini elevi, și trebuie să ne încadrăm și în numărul de posturi", a spus Elena Buhaiev, inspectorul școlar general.
Părinții sunt de părere că la Colegiul "Eminescu" nu este destul loc pentru toți elevii, și sunt nemulțumiți, totodată, că au aflat târziu despre comasarea celor două unități de învățământ, deși hotărârea a fost luată în martie.
Inspectorul școlar general ne-a declarat că nu mai poate fi schimbat nimic în această problemă, dar că este dispus să poarte discuții cu părinții pe marginea subiectului: "Hotărârea a fost luată, iar planul de școlarizare este făcut, dar vom mai discuta această problemă în cadrul unor întâlniri viitoare", a precizat Elena Buhaiev.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 28 Iulie 2010
Stire din Cultură-Educație : De ce spectacolul "Venețiana"?
Pagina a fost generata in 1.7459 secunde