Provocare pentru elevii pasionați de șah

122
Provocare pentru elevii pasionați de șah - chesssmarter-1428566653.jpg

Articole de la același autor

Mâine, de la ora 10, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Constanța organizează în cadrul Programului "Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!", faza finală a proiectului - concurs "ȘAHUL CA O POVESTE", care se va desfășura la sediul instituției, din Bulevardul Mamaia, nr. 197. 


Proiectul a avut ca obiective specifice: să sensibilizeze mediul școlar, familial și al comunităților locale în privința conectării copilului la activități de tip intelectual, care-i pot procura satisfacții, stimularea și reintroducerea șahului ca activitate care poate fi învățată în grădiniță sau la nivelul școlii primare (opțional sau prin programe extracurriculare), precum și selectarea copiilor capabili de performanță în acestdomeniu, oferindu-le modalități de afirmare.


Coordonatorul acestui eveniment este inițiatorul proiectului, prof. psiholog Marieta Căescu.


Sunt așteptați să concureze peste 40 de preșcolari și școlari mici, câștigătorii fazelor pe școală la concursul de șah.

Faza județeană a proiectului – concurs cuprinde și o expoziție tematică de desen, grafică și pictură.


La eveniment sunt așteptați reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Constanța, ai Palatului Copiilor Constanța, partener în proiect, părinți, cadre didactice, cât și partenerii CJRAE Constanța.


Sponsorul activității este Clubul de Dans Sportiv "Miraj", care va acorda diplome și premii constând în ședințe gratuite de dans. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.261 secunde