Răducu Popescu își pregătește întoarcerea la Universitatea "Ovidius"?

1018
5
Răducu Popescu își pregătește întoarcerea la Universitatea

Articole de la același autor

Recent, la Dobrich, Bulgaria, a avut loc o întâlnire de lucru a inspectorului școlar general al Inspectoratului Școlar Județean din Constanța, prof. dr. Răducu Popescu, cu inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar din județul Dobrich, prof. dr. Hristo Boev.

Cu acest prilej, au avut loc întrevederi cu experții din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Dobrich, s-au purtat discuții referitoare la activitatea desfășurată de aceștia, dar și de echipa de inspectori școlari de la Constanța. S-a stabilit să se realizeze schimburi de experiență între inspectorii și cadrele didactice din Dobrich și cele din Constanța în cadrul unor manifestări comune care se vor organiza atât în România, cât și în Bulgaria.

De asemenea, au fost vizitate unități de învățământ din Dobrich care își doresc să stabilească parteneriate cu instituții similare din Constanța în vederea realizării unui schimb de experiență între elevi și profesori.

Totodată, prof. dr. Hristo Boev a menționat faptul că elevii din Dobrich își doresc să studieze și limba română, având în vedere legăturile istorice, dar și economice dintre cele două popoare, astfel încât a propus și înființarea unei organizații care să faciliteze relațiile între unitățile de învățământ din cele două țări care doresc să facă proiecte culturale.

În urma acestei întâlniri, în cadrul unei conferințe de presă, cei doi reprezentanți ai învățământului din Constanța și Dobrich au hotărât să semneze un parteneriat în perioada următoare între cele două instituții și, de asemenea, să dezvolte relații și cu Universitatea "Ovidius" din Constanța. 

Comentează știrea

stelu
21 iulie 2015
propunere

Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

militaru gheorghe
21 iulie 2015
Part time

Atât timp cât vei continua să susții în mintea ta imaginea schimbărilor pozitive pe care ți le dorești, acestea vor continua să se petreacă în viața ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteti mesajul PROIECT la adresa de email : [email protected]

Profesoară PSD
21 iulie 2015
Inspector scolar general

In mod sigur pleaca la Universitate , unde a-nțărcat dracu iapa ! După cât de " corect " a fost bacul , nu cred că mai are normă didactică acolo. Probabil va fi ospătar la el la cârciumă. Noua inspectoare generală va fi Nicoleta Cornescu . Are susținere ( Organizația de femei PSD ) , e fată deșteaptă , descurcăreată , ce mai , bună de inspector școlar general. Hai , fetelor din ISJ , pregătiți-vă , să intrați în grațiile Nicoletei Cornescu ! Dați-i telefoane de încurajare , amintiți-i cât de bune prietene sunteți , tot tacâmul !

profesor
21 iulie 2015
parere

Vai de noi! Cornescu deja a anuntat tot orasul cum are ea sustinerea Psd si ce va face ea cand va veni la Isj , cum a aranjat ea treaba la minister, cum o sprijina Miu...singurii care s-ar bucura in acest caz ar fi elevii si parintii de la scoala unde este acum director...pt ca vor scapa de ea...

Veselie !
21 iulie 2015
Ce-o să mai râdem...

Arogantelor și infatuatelor din ISJ , cea mai mare pedeapsă pentru voi , să o aveți șefă pe Nico Cornescu ! Dacă l-ați adulat și venerat pe superficialul ( să nu zic altfel ! ) Răducu , na , acum treceți la rând să-i pupați mâinile Nicoletei ! Încolonarea ! Ha , ha , ha ,ha !

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4636 secunde