Recunoașterea talentului micilor artiști de la Colegiul de Artă

561
La prima ediție a concursului internațional "Fanteziile toamnei", desfășurat sub egida organizației non guvernamentale "Trebuie", a Uniunii Artiștilor Plastici, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Ialomița, Casa Corpului Didactic Ialomița și Primăria Municipiului Fetești, au participat și elevii Colegiului Național de Arte "Regina Maria" din Constanța.
Micii pictori din clasa I B, institutor Ioana Monica Șerban, au reprezentat România, obținând două premii I, prin Ana Maria Nicula și Andra Crângașu, și un premiu II ce i-a revenit lui Antonio Micu.
Concursul a avut ca scop dezvoltarea potențialului creativ și inovator al copiilor și al cadrelor didactice din învățământul preșcolar, școlar și gimnazial, realizarea unor schimburi de experiență eficiente între unități de învățământ și cadre didactice din țară și străinătate, promovarea interdisciplinarității și a unei atitudini deschise pentru abordarea educației în context european.
"Fiind un concurs internațional, exigențele au fost mari. Importantă este, însă, experiența pe care au acumulat-o micuții artiști participând la un astfel de concurs și dovedind mult talent și imaginație" - a conchis coordonatorul clasei, institutor Ioana Monica Șerban.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 14 Decembrie 2009
Stire din Cultură-Educație : A fost ultima serbare de Crăciun…
Sâmbătă, 12 Decembrie 2009
Stire din Cultură-Educație : La Școala Tuzla a venit "ECOCrăciunul"
Pagina a fost generata in 2.3459 secunde