Revin auxiliarele în școli?

227
1

Articole de la același autor

La începutul semestrului al doilea, elevii ar putea avea, în sfârșit, materiale auxiliare. Centrul Național pentru Evaluare și Examinare a finalizat procedura de aprobare și avizare a auxiliarelor didactice în vederea utilizării la grupele și clase de preșcolari și elevi, după ce acestea au fost interzise de ministrul Liviu Pop, la începutul acestui an școlar.

Rezultatele sesiunii de avizare au fost publicate pe site-ul Ministerului Educației și urmează a fi aprobate prin ordin al ministrului Educației Naționale. Atât ordinul propriu-zis, cât și procedura operațională pentru reluarea procesului de aprobare/avizare a auxiliarelor didactice declarate neacceptate vor fi disponibile începând de astăzi.

Reamintim că în această primă sesiune de evaluare au fost înaintate spre aprobare și avizare 1.464 de titluri de auxiliare didactice. Din acestea, 227 sunt pentru învățământ preșcolar, 790 sunt pentru învățământul primar, 316 pentru învățământul gimnazial, 130 pentru învățământul liceal și doar unul pentru învățământul postliceal. Dintre acestea, au fost admise 1.241 de titluri și respinse 223 de titluri. 

Comentează știrea

Toma Virginia
9 ianuarie 2018
Auxiliare

La gimnaziu să se termine cu auxiliarele! ,,Bătălii, bani,informații multe care te amețesc...! " La,,vremuri actuale" programele nu sunt,,actuale"! ,,Mult și prost- pe o ureche intră și pe cealaltă iese!" Asta se vrea???

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5447 secunde