Eveniment cultural la Universitatea "Ovidius"

Români celebri relatează experiența… germană

247

Articole recomandate

În perioada 24 septembrie - 20 octombrie, Universitatea "Ovidius" din Constanța, prin specializarea Limba Germană din cadrul Departamentului de Limbi Moderne și Științele Comunicării a Facultății de Litere, va găzdui expoziția de fotografie cu titlul "Germana - Limba marilor idei", inițiată de Ambasada Germaniei la București, în colaborare cu Serviciul German pentru Schimburi Academice (DAAD) și Goethe - Institut.


Expoziția este găzduită de Biblioteca Central Universitară, din b-dul Mamaia nr. 124). 
Andrei Pleșu, Gabriel Liiceanu, Dan Bittman și mulți alți români relatează, prin intermediul unei expoziții-foto, despre experiențele lor legate de limba germană. Proiectul își propune să demonteze clasicele prejudecăți privind dificultatea de a studia și învăța limba germană și să transpună acest demers într-un alt registru. 
Vernisajul expoziției va avea loc pe data de 26 septembrie, de la ora 19.30, iar cuvântul de deschidere aparține atașatului cultural dr. Josef Karl. Expoziția de fotografie este completată de o expoziție de carte germană, iar pe data de 3 octombrie, de la ora 16, este programată o seară de film, cu proiecția "Der Pianist", de Roman Polanski.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 14 Septembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Locuință romană, reclădită
Pagina a fost generata in 0.7418 secunde