S-a dat startul la "Neversea". Evenimentul, marcat cu focuri de artificii

258
S-a dat startul la
A trecut și prima zi a celui mai mare festival de la malul Mării Negre, "Neversea". Chiar dacă a plouat torențial preț de mai multe ore, nimic nu i-a împiedicat pe iubitorii acestui gen de muzică să fie prezenți pe plaja Modern. Per total, spun organizatorii, peste 48.000 de festivalieri au participat la evenimentele din perimetrul festivalului.

"Cei mai mulți dintre ei au așteptat, însă, să vină seara, când pe scenele festivalului au urcat artiștii lor preferați. Artiștii care au concertat aseară pe scena principală au fost prezenți pentru prima dată la Neversea și s-au arătat impresionați atât de numărul mare de fani, cât și de dimensiunea impresionantă a scenei «The Gateway»", a declarat Ioana Chifor, PR-ul evenimentului.

Ea a precizat că debutul celei de-a doua ediții a festivalului a fost făcut de pe scena principală, de "Partydul Kiss Fm" condus de Olix și Dan Fințescu, urmați de Alle Farben, Lucas&Steve și Alan Walker. Pe scenă a răsunat și imnul Neversea, compus de Manuel Riva și Alexandra Stan.

Cel mai așteptat artist din prima seară a fost dj-ul Hardwell, care s-a declarat încântat că s-a reîntors în România.

"Este pentru prima dată când vin la festivalul de aici, de la malul Mării Negre, însă vin în fiecare an la unul dintre festivalurile mele preferate, Untold. România știe să se distreze, iar publicul de aici este extraordinar", a declarat el.

Show-urile lui Lucas&Steve, Alan Walker,Yellow Claw și GTA au putut fi urmărite live pe pagina de Facebook și canalul de YouTube Neversea.

De asemenea, deschiderea oficială a festivalului a fost marcată cu focuri de artificii acompaniate de acrobați suspendați de baloane cu aer cald, dar și de povestea Neversea 2018. Pe scena principală a festivalului au urcat în prima zi, Manuel Riva & Alexandra Stan, Alle Farben, Lucas&Steve, Alan Walker, Hardwell și GTA. Pe celelalte scene au concertat alți peste 30 de artiști printre care Raresh, Cezar, Satra B.E.N.Z, DOC, NGHTMRE, Modestep, Acid Pauli și mulți alții. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6856 secunde