S-a deschis oferta de formare continuă a cadrelor didactice

729
Casa Corpului Didactic (CCD) Constanța a făcut publică, pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Constanța, oferta pentru semestrul al II-lea al acestui an școlar, care conține cursuri cu credite transferabile și cursuri avizate de Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului. Înscrierile au început de miercuri, 4 ianuarie, iar programul cu publicul este de luni până joi, între orele 10-14, și vineri, între 10-12.

Tot de miercuri, au demarat înscrierile pentru programul de formare continuă "Management performant și calitate în educație", acreditat prin Ordinul MECTS nr. 6545/12.12.2011 (90 de credite, 270 de ore), al cărui furnizor este CCD Constanța.

Celelalte două etape de formare, organizate în cadrul filialelor CCD Mangalia și Medgidia, sunt programate a începe în luna februarie, în funcție de constituirea grupurilor țintă.

Grupurile țintă se vor constitui în ordinea înscrierilor. Pentru cazurile în care numărul înscrierilor depășește numărul de grupe constituite, se vor organiza alte etape de formare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 03 Decembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Profesor acuzat că a strâns de gât un elev
Marţi, 29 Noiembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : De ce ajung elevii să urască școala
Pagina a fost generata in 0.2322 secunde