S-a făcut repartizarea elevilor la Concursul TOMIS

1738
3
Pe site-ul oficial al Inspectoratului Școlar Județean Constanța a fost postată repartizarea elevilor pe clase pentru Concursul Județean de Matematică "TOMIS" ce va avea loc sâmbătă, 15 decembrie.


Astăzi este programată ședința de instruire a membrilor comisiilor.

Iată care este și programul zilei de concurs: ora 7,30 - întrunirea la centrul de concurs a membrilor comisiilor, ora 8,30 - vor sosi supraveghetorii, ora 9 - 9,30 - se va face accesul în săli a elevilor, ora 10 - 12 - desfășurarea probei, ora 13 - evaluatorii se vor prezenta la Liceul Teoretic "Decebal".

În municipiul Constanța, concursul se va desfășura în școlile gimnaziale "Dimitrie Cantemir", "Remus Opreanu", "Mihai Viteazul" și Liceul Teoretic "Decebal", iar în județ, elevii vor fi găzduiți de sectoarele metodice ale disciplinei matematică din Năvodari, Manga-lia, Cernavodă și Medgidia.

Pentru fiecare clasă se vor concepe trei variante care vor conține doar itemi cu alegere multiplă, adică cu patru alternative de răspuns, din care una corectă. Fiecare item va avea un punctaj de 5 puncte, iar 10 puncte vor fi din oficiu.

Etapa județeană este programată pe 2 februarie 2013, în municipiul Constanța. 


Comentează știrea

Livia
13 decembrie 2012
Neagu

Buna ziua! Puteti posta linkul, pt. ca pe www.isjcta.ro nu gasesc nicaieri aceasta repartizare?

George
15 decembrie 2012
,,,

stiti cumva cat de grele vor fi si despre ce subiecte ar fi vorba? :))

concurent
16 decembrie 2012
concurs tomis

subiectele la clasa a 6 a varianta 1 au avut in parte formulari gresite (unghiurile neadiacente nu pot avea latura comuna) iar despre variantele de raspuns corecte alese de ei sa nu mai vorbim (acele unui ceasornic formeaza la 12 si jumatate un unghi de 180 de grade si nu 165 cum au dat ) ; vezi si raspunsurile la subiectele 4 ,8 ,15 .....total gresite .

Articole pe aceeași temă

Vineri, 16 Noiembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : LuminaMATH merge mai departe
Pagina a fost generata in 0.5609 secunde