Sâmbătă și duminică: Ora Parisului, Gala și Balul

508
2
Sâmbătă și duminică: Ora Parisului, Gala și Balul - ultimelespectacole-1352492618.jpg
Sâmbătă, 10 noiembrie, are loc cea de-a doua premieră a festivalului, poemul vocal-coregrafic "L’heures d’or de Paris", în regia și coregrafia lui Horațiu Cherecheș. Vocile soliștilor Bianca Ionescu, Daniela Vlădescu și Marius Eftimie se vor suprapune dansului balerinilor Amalia Mândruțiu, Eliza Maxim, Rie Aoyagi, Delia Luca, Kanoko Suzuki, Laima Costa, Horațiu Chercheș, Adrian Mihaiu, Sergiu Dan, Mihai Pâslaru, Cosmin Bogdan Adrian, Sorin Gâlcă. 
Seara care încheie festivalul la care accesul va fi permis doar în ținută de seară este seara Balului. Nu înainte de o "Gală extraordinară de operă", dirijată de Adrian Morar, din Cluj, și susținută de soliștii Dragana Radakovic (Serbia), Arlinda Morava (Albania), Laura Dumitru,  Marius Manea, Alfredo Pascu, Ștefan Ignat. Aceștia vor interpreta arii din operele lui Donizetti, Puccini, Verdi, Dvorak și Gounod. 
După Gala Extraordinară, toți spectatorii sunt invitați în foaier pentru Balul Operei, unde va exista un bufet suedez stropit cu cocktailuri și șampanie. 


Comentează știrea

zaraza
11 noiembrie 2012
dati-o-ncolo!

daca tot era cu negativ si cu mocrofonu-n gura, nu putea superbul balet sa se desfasoare pe inregistrarile vocilor superbe ale artistilor originali, ori era pacat sa se termine festivalul acesta minunat cu artisti minunati fara sa apara si diva de bar cu amica, cantand frumos, cum stiu ele sa cante prin baruri si la chermeze private? Si cu baiatul acela care nu prea stie ce este, ori corist de opera, ori ...ca nu suna a numic.

Plisetskaia
11 noiembrie 2012
numarului 1

"Baletul superb"? Da ce, publicul era cu orbi in sala? Piruete clatinate, desincronizari, balerine incepatoare, picioare intinse in toate directiile, etc.etc.Doua babe pe post de cantarete de local parisian, ca doua matroane obosite, iata ce a ajuns Opera! Sarmanul Danovschi! A scapat!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2755 secunde