Săptămâna porților deschise la UMC. Acces gratuit, în baza înscrierii online

226
Săptămâna porților deschise la UMC. Acces gratuit, în baza înscrierii online - umc-1678871825.jpg

Articole recomandate

Universitatea Maritimă din Constanța invită elevii de liceu să participe, în perioada 3- 7 aprilie 2023, între orele 9- 16, la activitățile desfășurate în cadrul Săptămânii Porților Deschise, manifestare dedicată tinerilor interesați de oportunitățile de carieră din domeniul maritim.

Accesul va fi GRATUIT, în baza înscrierii online. Înregistrarea la eveniment permite realizarea unui program personalizat, în funcție de opțiunile fiecărui grup de participanți.

Odată ajunși la sediul Universității Maritime din Constanța, strada Mircea cel Bătrîn numărul 104, participanții vor face un tur ghidat al laboratoarelor de specialitate și simulatoarelor de navigație, mașină, ECDIS, GMDSS, simulatorul Cyber Security, vor întâlni profesori și studenți ai UMC care vor oferi informații despre activitățile didactice și de cercetare. Liceenii vor afla detalii legate de oferta educațională a celor două facultăți din cadrul UMC:

-Facultatea de Navigație și Transport Naval

-Facultatea de Electromecanică Navală

Studenții și cadrele didactice din cadrul universității sunt pregătiți să răspundă tuturor întrebărilor pe care le au tinerii, legate de admiterea la UMC.

Pentru înscrieri și informații suplimentare:

Prorector pentru studenți și relația cu mediul economic și socio-cultural, Conf. univ. dr. ing. Radu-Ioan Hanzu Pazara ([email protected])

Serviciul Marketing Educațional și Relații Internaționale ([email protected])

Tel: 0754 065 174

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2826 secunde