Săptămâna științei la Constanța

1332
Televiziunea educațională Da Vinci Learning, Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța și Societatea de Explorări Oceanografice și Protecție a Mediului Marin Oceanic Club organizează în perioada 23-28 august 2010 Săptămâna științei la Constanța.
Evenimentul se adresează tuturor persoanelor interesate și pasionate de știință, indiferent de vârstă sau pregătire școlară. Intrarea la Săptămâna științei este gratuită iar evenimentul se va desfășura la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța.
În Anul Internațional al Biodiversității, Săptămâna științei își propune să prezinte și să explice cele mai interesante domenii ale științei. Zilnic, între orele 14:00-18:00, specialiștii Oceanic Club și arheologii Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța le vor explica și demonstra celor interesați în ce constă munca lor. Cei mici și mari vor afla, spre exemplu, ce este un lufar, cum și de ce se formează valurile, din ce este compus costumul unui scafandru, cum poate fi determinată vârsta unei statui sau cum știe un arheolog unde să caute.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3065 secunde