Șase licee s-au întrecut în cunoștințe despre importanța apei

436
Colegiul Tehnic de Marină "Alexandru Ioan Cuza" Constanța a organizat ieri Sesiunea de referate și comunicări științifice ale elevilor "Apa – prieten și dușman", coordonată de profesor Dumitra Cazacu, cu ocazia Zilei Mondiale a Apei.
Elevi din șase licee constănțene, Colegiul Tehnic de Marină "Al.I.Cuza", Liceul Teoretic "Decebal", Liceul Teoretic "Lucian Blaga", Școala Militară de Maiștri Militari "Amiral Murgescu", Colegiul Tehnic Energetic, Grup Școlar "Emil Palade" - s-au întrecut în a expune printr-o serie de prezentări powerpoint, referate, afișe și filmulețe importanța apei pentru planeta noastră.
"Obiectivele acestei acțiuni au fost de conștientizare a faptului că rezervele de apă dulce la nivel mondial se împuținează, că apa este cea mai prețioasă substanță, este esența vieții. Avem cu ea o legătură veche, adâncă și cu totul aparte: n-am putea trăi fără ea. Doar faptul că e atât de răspândită ne face să o privim cu oarecare nepăsare", a declarat Iuliana Negreț, directorul instituției gazdă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 24 Martie 2010
Stire din Cultură-Educație : Piesa de teatru "PAM PAM!"
Marţi, 23 Martie 2010
Stire din Cultură-Educație : Alternative la telecomandă
Pagina a fost generata in 1.6345 secunde