SCANDAL în curtea Bisericii / PREOT constănțean acuzat de ÎNȘELĂCIUNE!

2565
39
SCANDAL în curtea Bisericii / PREOT constănțean acuzat de ÎNȘELĂCIUNE! - preot-1391426341.jpg

Articole de la același autor

Parohul Bisericii "Sfântul Ștefan" din zona Gară CFR Constanța, preotul Cornel Comănică Popescu, 40 de ani, a fost reclamat la Poliția Constanța de către nepoata unei enoriașe, pentru că, prin înșelăciune, i-ar fi luat casa, promițând că o va îngriji. 


Arhiepiscopia Constanța, prin reprezentantul său, Călin Gavrilaș, declară că nu s-a primit nicio reclamație în acest sens și până la pronunțarea organelor de cercetare, preotul Popescu nu a săvârșit nicio abatere care să intre sub incidența forurilor bisericești: "Doar dacă Parchetul decide începerea urmăririi penale, atunci vom acționa și noi prin propria anchetă. Deocamdată nu există reclamații".


În ediția de mâine, revenim cu amănunte. 


Comentează știrea

39 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 
chiper
3 februarie 2014
Mare excroc

Inalt prea sfintite va rugam suntem enoriasi ai aceste biserici nu-l mai tolerati pe acest excroc pentru ca va face de ras. Va aducem cateva argumente in ceea ce spunem: - a pacalit doua doamne in varsta luindu-le casele; - s-a batut cu boschetarii in parc pentru ca nu le-a platit; - vinde si a vandut lumanari de la tigani in biserica - intrebati-l pe nea Fanica omul lui de baza; - impreuna cu Costica Apostu finul lui care e si dascal ne-au scalpat de bani cica face biserica vinde si revinde prescuri tamaie si lumanari pe care le dam la altar - ne-a luat bani cica pentru scaune in biserica ne certam ca nu stie cui ia vandut scaunul Cu toate astea si multe alrele ... se lauda ca prea sfintul il apara

ali baba
3 februarie 2014
euforia

popisteanu jecmaneste cativa fraieri, dar mazare si constantinescu fura de la toti, asta nu va deranjeaza ?

maricica
3 februarie 2014
javra

Da domnule si pe mine m-a pacalit preotul fost paroh Popescu Comanica Cornel. I-am dat bani ca sa sfinteasca biserica, sa-i dea lu Prea inaltul .Cand stateam pe colo vedeam cd excrocherii facea popa asta cu protopopul Jean.Cica daca ii da bani lui Jean nu-i face nimic preainaltul cand fura si pune la pangar icoane straine si lumanari dd la tigani.Sa-l dea afara de la sfantul stefan. Rusine Popescu Comanica !

dodo
3 februarie 2014
scandal in biserica

Padure fara uscaturi nu exista,dar de la un timp prea s-au inmultit cazurile de indisciplina.Se pare ca ies mult prea multi preoti fata de necesar,stacheta de verificare a candidatilor fiind pra joasa.Cei care ar trebui sa se ocupe de asta nici ei nu stau prea bine cu moralitatea.Pilele sint si aici la putere.Undeva am auzit o vorba = Biserica se va prabusi din interior.

angel
3 februarie 2014
asa va trebuie

ce nu intelege lumea ,este ca biserica este o societate comerciala,care de 2000 de ani este numai pe profit. niciun popa nu mai are credinta decat in banii vostri.ii doare in tenesi de suferintele voastre sau daca exista dumnezeu sau nu. impoortant este ca el sa faca avere cat mai mare,sa-si poata plati locul la biserica si sa aibe un trai regeste pe pamant. pe urma ,vorba aceea dumnezeu cu mila. pana la urma a fi popa este echivalentul oricarui functionar. si ei sunt simpli functionari ai statului,imbracati intr-o uniforma. nu ii mai vedti ca pe niste sfinti. suntem in anul 2014. treziti-va si voi la realitate.

uimire
3 februarie 2014
popa hotul

Sa verifice politia ca popa hotul a mai pacalit o batrana la Tataru judetul Constanta, si acolo a mai lut o casa.Mare VAGABOND! Huo! sa plece la Buzaul lui !

Ileana
3 februarie 2014
Spovedit

Am 30 de ani.M-am dus sa ma spovedesc la preotul Popescu Cornel si m-a intrebat de toate mascarile, cum fac sex cu barbatul, normal sau anal, daca fac cu gura. M-a ingrozit cum ma intreba. M-am uitat la el cum se excita intrebandu-ma.Apoi mi-a cerut sa mai vin. Mi-e scarba nu ma mai spovedesc niciodata din cauza lui.Ca sa va convingeti inregistrati-i spovedania sa vedeti ce va intreaba nenorocitul asta pe care il tolereaza Teodosie.

noni
3 februarie 2014
ce ochi de drac are

Dupa fata lui, poti sa-ti faci o prima impresie. E genul de personaj pe care nu vrei sa-l ai in preajma, ochi de sarpe si de drac.

nepoata
3 februarie 2014
hotie

Si matusa mea era sa fie pacalita de preotul Popescu de la gara. Sa vedeti cum: matusa este bolnava, a venit popa Popescu s-o spovedeasca in anul 2011, aceasta i-o fi spus ca n-are copii, ca acesta venea la dansa cu atentii, ii vorbea lingusitor si ii spunea ca daca ii trece casa pe numele lui nevasta-sa o sa ii poarte de grija.Matusa nu mai scapa de el pana cand am intrat noi nepotii pe fir si i-am interzis lui popa sa mai vina pe la dansa.Aveti grija- e lup in blana de oaie!

pt 8
3 februarie 2014
pt8

si cum o faci?

39 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 

Articole pe aceeași temă

Luni, 03 Februarie 2014
Stire din Cultură-Educație : Stand up comedy la Harlequin Mamaia
Luni, 03 Februarie 2014
Stire din Cultură-Educație : Invitație la o comedie romantică
Luni, 03 Februarie 2014
Stire din Cultură-Educație : Se apropie examenele
Luni, 03 Februarie 2014
Stire din Cultură-Educație : Vacanța Mare, din nou la TV
Sâmbătă, 01 Februarie 2014
Stire din Cultură-Educație : A murit un actor recompensat cu Oscar
Pagina a fost generata in 0.506 secunde