Scandal la "vârf" în Școala nr. 12

2557
În timp ce sistemul educațional este bulversat de tot soiul de inițiative legislative, idei de grevă neduse la bun sfârșit, greșeli în teză, rapoarte cu absențele, statistici, planuri de școlarizare, la Școala nr. 12 "Bogdan Petriceicu Hașdeu" orgoliile la vârf "au dat pe-afară".
La Inspectoratul Școlar Județean Constanța a fost înregistrată o sesizare din partea prof. Viorel Prejbeanu, director adjunct, care a fost acuzat de către directoarea Mirela Florea că ar fi semnat în locul ei un proces-verbal de recepție a unei donații din partea unui părinte. Dac-ar fi știut respectivul aparținător că va ajunge să dea cu subsemnatul, suntem siguri că n-ar mai fi donat nimic.
Totul a culminat într-un recent consiliu de administrație al Școlii, directoarea Florea afirmând că adjunctul a semnat pentru primirea unor calculatoare care ar fi dispărut. Contactată telefonic, ne-a declarat că e ceva mai complicat de-atât: "Știu foarte bine cum stau lucrurile. N-aș fi făcut atâta scandal doar pentru niște calculatoare. Situația este mai complexă și de aceea vă rog să reveniți peste câteva zile, când voi avea și dovezi!". De numele actualei directoare se mai leagă și scandalul uniformelor de la începutul anului școlar, când părinții i-au adus acuze că ar fi "tocmit" o firmă prestatoare fără a organiza vreo licitație, iar zilele acestea, când s-au primit, lumea este total nemulțumită de calitatea lor. Chiar umblă zvon că vor să cheme Garda Financiară.
Pe de altă parte, adjunctul Prejbeanu, vizibil ofensat de situația în care s-a ajuns, așteaptă cu speranță ancheta pe care ISJ Constanța o va demara începând de astăzi, considerându-se îndreptățit să depună chiar și o plângere penală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0992 secunde